Festrum | Om
90
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-90,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Om Mig

Tanken om att starta eget företag väcktes för några år sedan. Med två barn som nu har nått skolåldern kändes det att stunden var kommen. Inspirerad av mitt eget bröllop, sommaren 2010, bestämde jag mig för att dra igång verksamheten till 2011. Med mitt företag vill jag nu dela med mig av det goda i livet. Jag kommer att hyra ut designinredda topptält att trivas i. De är tänkta för speciella tillfällen i livet när inte platsen räcker till hemma tex vid bröllop, dop, studentfester, firande av födelsedagar mm.

Den Lilla Stadens FestRum

Glitter och glamor, något som vi alla önskar någon gång i livet.

Charmen med att bo i en liten stad är enkelheten i vardagen. När det sedan är dags för fest kan valmöjligheterna kännas lite begränsade. Så väcktes idén om att starta upp något nytt.

FestRum hoppas med sina rum kunna sätta lite guldkant på tillvaron för oss i den lilla staden.

Smyckning Av Festlokaler

FestRum möblerar och smyckar också festlokaler. FestRum besöker kostnadsfritt den tänkta lokalen och lämnar förslag till kund hur den kan inredas och smyckas.
Pris efter kunds önskemål.